Política

Patinada de Gordon Brown a micro obert davant d'una votant crítica

El candidat laborista titlla d'intolerant una dona que li qüestiona el deute nacional en un acte de campanya

Primera relliscada a la campanya electoral al Regne Unit per un micròfon obert. El primer ministre britànic i candidat laborista, Gordon Brown, ha titllat de "dona intolerant" la senyora Gillian Duffy, una votant que li ha fet diverses preguntes sobre el deute nacional del país. La conversa entre Brown i Duffy ha estat tensa, però Duffy finalment ha confessat que sempre ha votat els laboristes. Un cop al cotxe, en una conversa captada pels micròfons de la cadena de TV Sky News, Brown ha afirmat que la discussió havia estat "ridícula" i que "mai" no l'haurien d'haver posat a parlar amb aquesta dona.

La polèmica amenaça la imatge de Gordon Brown, que és tercer a la majoria de les enquestes. El primer ministre i candidat laborista s'ha disculpat en una entrevista radiofònica, però s'ha justificat dient que la conversa en què ha criticat la senyora era "privada", perquè ja era al cotxe. Brown ha explicat que el comentari sobre la intolerància es referia a una pregunta de la senyora Duffy sobre la immigració de l'Est d'Europa. Duffy ha preguntat a Brown durant diversos minuts sobre la immigració, el deute públic, l'economia i l'educació.

El candidat laborista portava a la jaqueta un micròfon de Sky News connectat, i probablement ha oblidat tancar-lo un cop ha entrat al cotxe. Els candidats porten aquests micròfons perquè les televisions puguin captar en directe les converses que tenen amb els ciutadans a peu de carrer. Gillian Duffy s'ha mostat molt "disgustada" per les paraules de Brown i ha assegurat que, tot i que sempre ha votant els laboristes i que fins aquest matí pensava votar Gordon Brown, ja no ho farà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona
Política

Mor Montserrat Candini, la primera alcaldessa de Calella

estats units

Biden preveu reprendre la campanya tot i la pressió creixent perquè plegui

barcelona

Els Bombers de l’1-0 no poden demanar l’amnistia per deixadesa judicial

GIRONA

El TIJ insta Israel a revocar els assentaments il·legals i a aturar la discriminació als palestins

barcelona
Política

Mor als 80 anys l’expresident del Vietnam Nguyên Phú Trong (2018-2021)

Rússia

El periodista dels EUA Evan Gershkovich, condemnat per espionatge

Barcelona