Política

Els partits catalans modifiquen l'agenda de la campanya per seguir la final

El president català, José Montilla, ha arribat amb dues hores de retard a Roma en un dels avions llogats pel Barça

Els partits catalans han modificat avui les seves agendes conscients que la mirada dels ciutadans està posada, gairebé en exclusiva, en la final de la Champions que enfronta el Barça i el Manchester United, que ha reunit a Roma un bon nombre de polítics catalans.

El president català, José Montilla, ha arribat amb dues hores de retard a Roma en un dels avions llogats pel Barça, en què també han viatjat el vicepresident, Josep-Lluís Carod-Rovira, i el conseller de Medi Ambient, Francesc Baltasar, a més d'altres polítics, com l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, i el regidor de CiU Xavier Trias.

Segons fonts polítiques, els dirigents catalans han compartit amb posterioritat un autobús que els ha traslladat al centre de Roma, un viatge curt però ple d'anècdotes ja que, malgrat l'intensa calor, la calefacció no s'apagava.

La llista de VIPS preveu l'assistència a l'Estadi Olímpic dels ministres catalans, Carme Chacón i Celestino Corbacho, dels màxims dirigents de CiU, Artur Mas i Josep Antoni Duran i Lleida, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que va amb el seu fill, i del líder d'ERC, Joan Puigcercós.

També estaran l'expresident català Pasqual Maragall, l'advocat i 'pare' de la Constitució Miquel Roca, el Síndic de Greuges, Rafael Ribó, i el portaveu de CiU al Parlament, Oriol Pujol.

L'únic candidat a les europees que veurà el partit 'in situ' serà el del PPC, Alejo Vidal-Quadras, que no ha participat avui en cap acte de campanya.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.