Política

Zapatero expressa la seva "fermesa absoluta" per acabar amb ETA

Assegura que "ja" s'està perseguint als autors de l'atemptat per detenir-los i que tindran "la màxima condemna possible". Expressa de "forma singular" la seva confiança en el govern de Patxi López

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha assegurat que "sabíem que podia tornar a passar" un atemptat d'ETA i ha expressat la seva "fermesa i determinació absoluta" per acabar amb la banda terrorista. També ha remarcat que "ja s'està perseguint els autors de l'assassinat" de l'inspector de la Policia Nacional, a qui ha avisat que els "caurà tot el pes de la llei per assegurar-los la màxima condemna possible".

Zapatero ha rebutjat l'atemptat i ha mostrat el seu suport i la solidaritat a la família i als diferents cossos de seguretat de l'Estat, en particular la Policia Nacional, de la qual formava part la víctima de la nova acció d'ETA. També ha mostrat "de forma singular" el suport i la solidaritat amb el govern basc, en el qual ha assegurat que té tota la "confiança".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.