Política

Rivera creu que PSC, CiU i ERC s'han passat a l'ultradreta

Els acusa de prohibir l'empadronament dels sense papers a Vic

El president de Ciutadans, Albert Rivera, considera que el pacte al qual han arribat el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), Convergència i Unió (CiU), i Esquerra Republicana (ERC) per prohibir l'empadronament dels immigrants sense papers és "il·legal" i contrari a la Llei de Bases de Règim Local de 1995, i és la "resposta errònia" a la incapacitat d'aquests partits per gestionar el flux migratori.

Des del seu punt de vista, el PSC, CiU i ERC s'han passat "al club de l'extrema dreta", ja que aquesta decisió suposa l'aproximació a les tesis ultradretanes d'Anglada a Catalunya o de Le Pen a França.

Rivera creu que aquesta és una mesura que atenta contra drets humans fonamentals, atès que sense el padró els immigrants no podran tenir accés als serves públics de salut o educació, exposant aquestes persones a situacions de risc d'exclusió social. Aquesta situació és 'més greu' en el context actual de crisi i atur, que afecta les classes més vulnerables, entre les quals es troben els immigrants sense papers.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.