Política

Rajoy: "Han guanyat la justícia, el sentit comú i els venedors de til·la"

El líder del PP felicita Camps i assegura que ara hi ha "alguns que estan molt nerviosos"

El president del PP, Mariano Rajoy, ha considerat aquest dilluns que el sobreseïment de la causa oberta contra el president valencià, Francisco Camps, suposa que ha guanyat "la justícia, el sentit comú i els venedors de til·la, perquè hi ha alguns que estan dels nervis". Pel líder popular qui ha de parlar ara "és la inquisició" que, segons ha remarcat, el PP ha tingut "al llarg de mig any".

"De cara al futur hem de fer alguna cosa, perquè han estat sis mesos de judicis paral·lels, que són rebutjats, ha dit, tant pel Consell General del Poder Judicial com pel Tribunal Europeu dels Drets Humans.

Per Rajoy, la sanció que han rebut les persones inicialment imputades "és molt més gran que la que haurien rebut si simplement haguessin estat condemnades".

En qualsevol cas, el líder popular ha dit estar "molt content" i satisfet de la decisió del tribunal valencià, i ha assegurat que el seu partit "sap sobreposar-se a les dificultats i ho seguirà fent en el futur, i estem aquí per presentar un projecte millor per als espanyols i guanyar les eleccions".

Rajoy ha fet aquestes declaracions poca estona després que el Tribunal Superior de Justícia de València hagi estimat els recursos presentats pels imputats en la ramificació valenciana del cas Gürtel, entre els quals hi ha Camps, i ha ordenat arxivar la causa oberta contra ells per un presumpte delicte de suborn.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.