Política

CiU diu que el PSOE es planteja avançar les eleccions generals perquè coincideixin amb les catalanes

El diputat Francesc Homs assegura que en fer coincidir els dos comicis el PSOE pretén "espanyolitzar" les eleccions del Parlament

El diputat de CiU Francesc Homs ha indicat avui que, segons les seves informacions, el PSOE es planteja avançar les eleccions generals i fer que coincideixin amb les autonòmiques de Catalunya, que estan previstes per a la tardor de l'any 2010.

En declaracions a l'emissora Catalunya Informació, Francesc Homs ha assegurat aquest diumenge que en fer coincidir els dos comicis el PSOE pretén "espanyolitzar" les eleccions al Parlament de Catalunya.

"Molesta molt que la política catalana tingui un ritme diferent", ha considerat el diputat de Convergència i Unió.

Pel que fa a la confirmació d'Alícia Sánchez-Camacho com a candidata del PPC a la presidència de la Generalitat, Homs ha indicat que "és més del mateix" i que aquest partit també va presentar com una gran novetat el fitxatge de Josep Piqué, "que va acabar en res, amb la seva dimissió".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.