Política

Montserrat demana la dimissió de Sirera per enviar un SMS despectiu amb el PP

Sirera ha desdenyat la invitació a marxar i ha assegurat que el que vol "és que aquest partit sigui el millor del món i arribi algun dia al govern de Catalunya"

La portaveu del PPC al Parlament, Dolors Montserrat, ha demanat avui la dimissió del president del grup parlamentari popular, Daniel Sirera, per un missatge SMS despectiu amb el partit enviat per aquest i publicat aquest divendres per l'AVUI.

Segons es pot veure a la fotografia del diari, Sirera va escriure un missatge en el seu telèfon mòbil dirigit a la diputada popular Carina Mejías durant el debat de política general d'ahir al Parlament, en què es llegeix: "Este partido es una mierda".

Dolors Montserrat, en declaracions a COM Ràdio, ha afirmat: "Si de mi depengués i m'hagués passat a mi personalment, jo seria conseqüent i dimitiria".

Sirera ha desdenyat la invitació de Montserrat que abandoni el partit i ha assegurat que "el que jo vull és que aquest partit sigui el millor del món i arribi algun dia al govern de Catalunya".

"I fins ara això no ha succeït i tots hem de reflexionar per què. La nova presidenta, Alícia Sánchez-Camacho, ho està fent molt bé i entre tots podem fer millor el partit", ha apuntat en to conciliador.

Sirera va substituir Josep Piqué al capdavant del PPC i va ser descavalcat posteriorment d'aquest càrrec, al qual es va tornar a postular abans de l'últim congrés regional.

Però al final, la direcció nacional del PP va avalar a l'últim moment una candidatura de consens liderada per Sánchez-Camacho, que va haver de pugnar finalment amb Montserrat Nebrera en un agitat congrés.

Des d'aleshores, l'encaix de Sirera en el partit s'ha complicat. Montserrat va substituir Carina Mejías -diputada de confiança de Sirera- com a portaveu parlamentària, i el nom de Sirera va sonar per formar part del nou Consell de Garanties Estatutàries, amb la qual cosa hauria deixat el grup parlamentari.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Pròxim Orient

Israel bombardeja el port iemenita d’Hodeida en represàlia per l’atac a Tel Aviv

Barcelona
Estats Units

L’equip de Biden ignora la pressió i assegura que continua en campanya

Barcelona
política

L’ANC potencia les estructures de país i “l’agenda per la independència”

barcelona
Xipre

El govern xipriota acusa Turquia de violar els drets humans a l’illa

Barcelona
Bangladesh

Més d’un centenar de morts en l’onada protestes estudiantils

Barcelona
Guerra a Gaza

Gairebé 39.000 palestins han mort des de l’inici de l’ofensiva a la Franja

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de retrobades amb la JERC abans dels dies decisius

barcelona
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona