Política

CDC celebra que Montilla "s'obri" a recusar els magistrats del TC

El secretari general adjunt de CiU, Felip Puig, ha celebrat avui que el president de la Generalitat, José Montilla, s'obrís a estudiar la proposta de la seva formació per demanar des del Parlament la recusació dels magistrats del Tribunal Constitucional (TC).

Ho ha dit en UNES declaracions després de visitar la Fira Llatinoamericana, després que Montilla preveiés avui aquesta possibilitat. "Benvingut si és per treballar la veritat en la defensa dels interessos del país i per trencar la tendència d'involució autonòmica de la qual José Luis Rodríguez Zapatero i el PSOE són responsables", ha dit.

Després de celebrar que Montilla comparteixi "per primera vegada en molts anys" una iniciativa del president de CiU, Artur Mas, ha afegit que li agradaria veure en el president i en el PSC un punt d'inflexió perquè "fins ara han tingut una actitud feble".

Segons la seva opinió, la identificació de magistrats en conservadors i suposadament progressistes evidencia que hi ha un "joc corrupte per part del PP i PSOE", que comporta tenir un TC "inhabilitat".

Ha advertit també que si el PP i PSOE continuen fent aquest joc, a Catalunya li quedaran "poques sortides", després d'acusar-los d'estar empobrint la democràcia.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.