Política

Camacho dóna per tancat l’afer del mòbil de Sirera

El diputat del PP no haurà de plegar del càrrec parlamentari i seguirà a les llistes electorals

La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, no vol més problemes al partit i ha optat per tancar la polèmica oberta amb el president del seu grup, Daniel Sirera, després de la fotografia de l’SMS que va escriure desqualificant la formació popular. Camacho va deixar clar ahir que Sirera no haurà de plegar del càrrec parlamentari i que seguirà a les llistes electorals, si bé no necessàriament tindrà un lloc a la del Parlament.
La dirigent popular va tornar ahir de Madrid, després d’uns dies d’activitat al Senat, però no ha mantingut cap entrevista amb Sirera. Els contactes amb ell per part de la direcció els ha mantingut el secretari general popular, Jordi Cornet.

Camacho té previst assistir dimarts vinent a la reunió del grup parlamentari del PP, que serà la primera després de la polèmica de l’SMS que Sirera va adreçar a la diputada Carina Mejías. Té intenció d’evitar tota discussió, després que alguns parlamentaris del PP crítics amb el president del grup amenacessin de demanar-li explicacions.

Camacho va declarar ahir a Ràdio 4 que compta “amb tothom que senti, visqui i sigui lleial al partit”, i va situar en aquesta actitud el mateix Sirera. “Compto amb tothom que cregui aquestes característiques, i estic convençuda que ell les creu”, va afegir. La presidenta del PP català va insistir que “ja fa temps” ha donat per acabada la polèmica motivada pel fet que Sirera va escriure la despectiva frase “aquest partit és una merda”.

“A tothom li pot passar una cosa com aquesta”, va dir amb bona voluntat la dirigent popular per relativitzar la transcendència real de l’expressió


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.