Política

ERC pacta amb el PSC la reforma de l'impost de successions

Així ho ha anunciat Joan Puigcercós des de Perpinyà on el partit està celebrant el seu consell nacional

El conseller d'Economia i Finances de la Generalitat, Antoni Castells, i el president d'ERC, Joan Puigcercós, han pactat incloure la reforma de l'Impost de Successions com una esmena en la llei de mesures fiscals i financeres que acompanya els Pressupostos de la Generalitat per al 2010.

Així ho ha anunciat des de Perpinyà el president d'ERC, Joan Puigcercós, que ha explicat que l'acord significarà una rebaixa substancial de l'impost.

El líder republicà es va reunir amb Castells ahir divendres a última hora de la tarda a la conselleria d'Economia, on van acordar descartar elaborar una normativa específica per reforma aquest impost, segons fonts d'ERC.

Tot i que encara la proposta tècnica per rebaixar aquest tribut s'està elaborant, Puigcercós ha celebrat l'acord de vincular la reforma a la tramitació dels pressupostos, ja que d'aquesta manera podrà fer-se efectiva abans.

Puigcercós ha destacat el paper d'ERC en l'aposta per la rebaixa de l'Impost de Successions, i ha afegit que mesures com aquesta "donen credibilitat a la política" davant la població.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.