Política

El PP de Barcelona reclama a l'Ajuntament que reconegui el seu respecte per l'himne espanyol

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, demana que es deixi de subvencionar les plataformes que promouen el "boicot" als símbols d'Espanya

El president del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha reclamat aquest divendres al consistori que reconegui institucionalment el seu "respecte" per l'himne espanyol i els símbols de l'Estat. I, dit això, ha afegit que els símbols d'Espanya "són també" els de Catalunya.

A més, ha sol·licitat que, des de les institucions catalanes, es deixi de subvencionar les plataformes que promouen el "boicot" als símbols d'Espanya, com va ocórrer a la final de la Copa del Rei a València.

Segons Fernández Díaz, aquestes plataformes han rebut ajudes de més d'un milió d'euros en els últims tres anys i, com a exemple, ha citat a la Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes, les Joventuts d'Esquerra Republicana (JERC) i les Joventuts de Convergència (JNC).

Davant els incidents de dimecres a la nit a la plaça de Catalunya durant les celebracions per la victòria del FC Barcelona, Fernández ha demanat que l'Ajuntament es personi com a acusació particular contra els detinguts per garantir la "màxima severitat" judicial.

Fernández ha titllat d'"imbècils" i "fills d'Àtila" els causants d'actes vandàlics com els que es van registrar durant la celebració de la Copa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.