Política

"Respecto els qui pensen que Catalunya és una nació però demano el mateix respecte per als qui no ho pensem"

Camacho assegura que el vot per la seva formació a les pròximes eleccions al Parlament serà un vot adreçat a la governabilitat del país

La presidenta del PP de Catalunya, Alícia Sánchez Camacho, ha tornat a argumentar aquest dilluns l'oposició del seu partit a determinats articles de l'Estatut de Catalunya.

"Respecto que hi hagi gent que pensi que Catalunya és una nació, però demano el mateix respecte per als qui no ho pensem", ha sentenciat Camacho.

De fet, en declaracions a El matí de Catalunya Ràdio, ha explicat: "Per mi, Catalunya no és una nació. Som una nacionalitat històrica, amb una cultura i una llengua pròpia, i una història amb una part diferenciada i una altra part comuna amb Espanya. M'agrada formar part d'Espanya".

Malgrat tot, segons Camacho, el PP "respectarà la sentència" del Tribunal Constitucional. "Crec que no hi ha d'haver ni vencedors ni vençuts. Són les regles del joc", ha dit.

Per altra banda, la presidenta del PP de Catalunya ha assegurat que el seu partit serà determinant en les pròximes eleccions al Parlament i que a hores d'ara no entrarien en un govern amb CiU.

Segons Camacho, "el vot al PP serà un vot útil i adreçat a la governabilitat de Catalunya", tot i que no creu que CiU "pugui treure majoria absoluta, així és que necessitarà acords parlamentaris per governar".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.