Política

Huguet diu que el no d'ICV-EUiA a l'acord de l'impost de successions "posa en risc" l'espai electoral d'ERC i el PSC

Huguet creu que perquè hi hagi una "nova experiència de govern d'esquerres" cal que la suma del tot s'aproximi a la majoria dels partits del govern

Al conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, li sap greu que en la rebaixa, "que no supressió", de l'impost de successions hi hagi un "desmarcament" per part d'un dels socis del govern.

Pel conseller, un govern d'esquerres té "l'obligació" de conquerir nous espais electorals, i aquest augment de la "centralitat" política "reclamava" la reforma de l'impost de successions.

Huguet creu que perquè hi hagi una "nova experiència de govern d'esquerres" cal que la suma del tot s'aproximi a la majoria dels partits del govern.

"A vegades", ha afegit el conseller, sembla que un dels partits "pensi a salvar el seu electorat posant en risc l'electorat dels altres, i això tampoc és correcte", ha dit.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.