Política

Llinares veu estranys els convenis amb la CatDem i els vincula a les donacions de Ferrovial

L'actual director general del Palau de la Música diu a la comissió parlamentària que aquests tractes estaven "fora de lloc" perquè una entitat cultural donava diners a un partit a través de la seva fundació

L'actual director general del Palau de la Música, Joan Llinares, ha opinat aquest dilluns al Parlament que alguns convenis firmats per l'entitat cultural durant el mandat de Fèlix Millet amb la fundació CatDem, antiga Trias Fargas, eren "estranys" i s'haurien de considerar "fora de lloc", ja que tenen "difícil justificació" perquè una institució musical donava diners a una política, CDC.

A més, també ha considerat "estranys i sorprenents" alguns documents trobats al Palau, com ara les anotacions en l'agenda de Gemma Montull sobre adjudicacions d'obres de fora del Palau, com ara la línia 9 del metro o la Ciutat de la Justícia, i cobraments de part de la constructora Ferrovial. Aquests indicis li fan sospitar que tot estava relacionat per les coincidències de dates i les quantitats, segons ha explicat en la primera sessió de la comissió parlamentària que investiga el cas Millet i la seva relació amb CDC. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.