Política

Jordi Hereu: "Vancouver és la prova que allò que hem anunciat és del tot viable a Barcelona"

L'alcalde intercanvia impressions amb membres del Comitè Olímpic Internacional per "establir una bona xarxa" per millorar la candidatura de Barcelona

El segon dia de visita oficial de l'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, als Jocs Olímpics de Vancouver, ha servit a la delegació barcelonina per conèixer de prop les instal·lacions i els requeriments tècnics de les diferents modalitats esportives que requereixen uns Jocs Olímpics d'Hivern.

Segons l'alcalde de Barcelona "l'experiència de viure allò que has anunciat és un test real, una experiència en viu de gran utilitat". L'alcalde també ha visitat Whistler, seu de les competicions de muntanya dels Jocs, on ha assistit a les diferents proves que s'hi estaven celebrant, com el descens femení i l'esquí nòrdic. "Vancouver és la prova palpable que allò que hem anunciat és del tot viable a Barcelona", ha afegit l'alcalde de Barcelona.

En relació a la candidatura Barcelona-Pirineu 2022, Hereu ha destacat el paper que ha de tenir en relació als esports de neu afirmant que l'objectiu és "el gran repte de fer un salt endavant en la pràctica d'aquests esports". L'alcalde també està aprofitant la seva estada per intercanviar impressions amb membres del Comitè Olímpic Internacional, esportistes i presidents de federacions esportives. "És imprescindible establir una bona xarxa que ens ajudi a realitzar la millor candidatura", ha afegit l'alcalde.

Jordi Hereu també ha destacat que Barcelona vol liderar aquest salt endavant en l'àmbit esportiu, però que la candidatura també "ha de servir per reforçar el lideratge de Barcelona i Catalunya". "És una nova promoció, no banal ni teòrica, sinó que es concreta en reforçar la nostra capitalitat", ha conclòs Hereu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.