Política

Chacón contradiu el cap de l'exèrcit espanyol al Líban i assegura que no busquen espies israelians

El general de brigada José María Prieto havia dit en una videoconferència pública amb la ministra que continuen "amb aquesta tasca"

El ministeri de Defensa ha aclarit avui que els militars espanyols que lidera la Brigada Multinacional Est de la Força Interina de les Nacions Unides al Líban (FINUL) no participen a la recerca d'una cèl·lula d'espies israelians en territori libanès que s'està desenvolupant des de fa uns dies i que ja ha permès fer "diverses detencions".

El departament que dirigeix Carme Chacón ha contradit així el general de brigada José María Prieto, que aquest matí ha comentat per videoconferència que "aquesta setmana han continuat amb la tasca de buscar una cèl·lula d'espionatge israelià".

El departament de Defesa ha assegurat que les Forces Armades libaneses (FAL) són les que estan desenvolupant aquesta missió d'intel·ligència de recerca d'agents israelians. Chacón ho ha reiterat en una breu declaració al Congrés, en què ha demanat disculpes per la "confusió".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.