Política

Berlusconi aconsegueix bloquejar la publicació de les fotografies de la seva festa de Nadal amb noies adolescents

Un fiscal de Roma ha confiscat centenars de fotografies del primer ministre italià a la seva casa de l'illa de Sardenya, on va celebrar una festa de Nadal amb diverses noies adolescents

El primer ministre italià, Silvio Berlusconi, ha aconseguit bloquejar la publicació de les fotografies de la seva festa de Cap d'any, després que els mitjans italians informessin va acudir-hi la jove la presumpta relació de la qual amb Berlusconi ha deslligat un escàndol.

Fonts judicials han dit que el líder del centre-dreta italià, de 72 anys, que nega haver tingut una aventura amb la jove de 18 anys Noemi Letizia, sostenen que la publicació d'aquestes imatges preses per un reporter gràfic sense el seu permís violen la seva intimitat.

Un fiscal a Roma va atorgar el procediment judicial i va ordenar la confiscació de centenars de fotos preses per Antonello Zappadu, que va utilitzar un potent objectiu per obtenir les imatges de la festa des de l'exterior de la vila de Berlusconi, situada a l'illa mediterrània de Sardenya.

Segons les informacions publicades pels mitjans italians, desenes de noies adolescents van acudir a festa organitzada pel magnat dels mitjans i polític, i van rebre milers d'euros.

De fet, el fotògraf, Antonello Zappadu, havia confirmat que en aquesta festa s'hi trobava la jove model Noemi Letizia, amb qui s'especula que Il Cavaliere té una relació, i que ha desencadenat una tempesta política a Itàlia.

La vida personal de Berlusconi es troba sota escrutini públic des que va ser fotografiat a la festa del divuitè aniversari de Letícia a Nàpols el mes passat, on el primer ministre va regalar a la jove un caríssim collaret.

Berlusconi ha assegurat que coneix la família de Letícia des de fa anys. Tot i això, la seva dona Veronica Lario li va demanar el divorci perquè el seu marit és un faldiller i l'ha acusat de "freqüentar menors".

Aquesta setmana Berlusconi ha tornat a negar que hagués tingut relacions amb cap menor i ha dit que dimitirà si es demostra que està mentint en aquest assumpte. La majoria d'edat a Itàlia per mantenir relacions sexuals consentides està establerta en els 16 anys, però els menors de 18 anys són considerats menors d'edat.

El cas ha provocat escàndol polític, que Berlusconi ha promès netejar el seu nom amb una declaració formal davant del Parlament, per a la qual encara no ha establert cap data.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.