Política

Escarp anuncia canvis a l'Ajuntament de Barcelona

La regidora barcelonina ha afirmat que la reorganització interna es farà els propers dies

La tercera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Barcelona i regidora de Ciutat Vella, Assumpta Escarp, ha avançat canvis immediats a l'Ajuntament de Barcelona. En una entrevista a Catalunya Informació ha dit que hi haurà una reorganització interna per facilitar el gir social que va anunciar l'alcalde Jordi Hereu i per fer front a les mesures anticrisi. Ho ha fet només una setmana després que s'obrís una crisi política a la capital catalana fruit del fracàs de la consulta sobre la Diagonal i que va tenir com a víctima més destacada el número 2 del Consistori, Carles Martí.

La regidor de prevenció, seguretat i mobilitat de Barcelona defensa un debat tranquil sobre l'ús del burca als espais públics, i dins del Pacte d'Immigració, i aposta per no tractar el problema d'una forma aïllada.

La substituta de Carles Martí a Ciutat Vella ha afegit que no es pot negar l'escolarització a les nenes que porten vel. N'hi ha que "no es tapen per gust", i l'educació és l'únic que els pot garantir certa llibertat. Per Escarp, aquesta peça és un símbol "d'explotació de la dona".

Sobre la situació de l'alcalde, Jordi Hereu, després del fracàs en la consulta sobre la reforma de la Diagonal, creu que està encara en disposició d'esgotar el seu mandat.

A més, ha rebutjat que Barcelona sigui una ciutat permissiva amb els comportaments incívics, i ha assegurat que té una normativa que intenta ser estricta per garantir la convivència, però ha afegit que per les seves característiques mediterrànies, amb bon clima i molta vida al carrer, atreu certes actituds "que la ciutat no vol".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Estats Units

L’equip de Biden ignora la pressió i assegura que continua en campanya

Barcelona
política

L’ANC potencia les estructures de país i “l’agenda per la independència”

barcelona
Xipre

El govern xipriota acusa Turquia de violar els drets humans a l’illa

Barcelona
Bangladesh

Més d’un centenar de morts en l’onada protestes estudiantils

Barcelona
Guerra a Gaza

Gairebé 39.000 palestins han mort des de l’inici de l’ofensiva a la Franja

Barcelona
política

Rovira tanca el cercle de retrobades amb la JERC abans dels dies decisius

barcelona
política

El Consell de la República, a punt per al retorn de Puigdemont

barcelona

El PSC es conjura perquè Paneque sigui alcaldessa de la ciutat

girona
política

El 57% dels votants d’ERC veurien bé investir Illa

barcelona