Política

C's considera que el nou model de finançament suposa "la fi del victimisme nacionalista"

El partit que encapçala Albert Rivera adverteix que exigirà una despesa responsable dels nous recursos, centrada en millorar les necessitats dels ciutadans i no en "seguir alimentant polítiques identitaries"

C's ha afirmat aquest diumenge que el nou model de finançament autonòmic presentat avui per la ministra Elena Salgado garanteix a tots els espanyols la igualtat de l'accés als serveis públics fonamentals i suposa "la fi del victimisme nacionalista".

Segons ha dit el partit en un comunicat, el govern "no tindrà excuses per a no prestar uns serveis socials de qualitat" amb el nou model, que situa a Catalunya per sobre de la mitjana de la resta de territoris en renda per cápita.

A l'espera d'analitzar en profunditat el model, C's ha advertit que exigirà a la Generalitat de Catalunya una despesa responsable dels nous recursos i vetllarà per que la prioritat de la despesa sigui millorar les necessitats dels ciutadans: sanitat, educació i justícia, en comptes de "seguir alimentat polítiques identitarias".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.