Política

Zapatero diu que la reforma de la Constitució no és ni "imprescindible" ni "prioritària"

Dia de la Constitució

El president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha afirmat al Congrés que fer una reforma de la Constitució espanyola "no és imprescindible" ni és "una feina prioritària" per al seu executiu.

Zapatero també ha deixat clar que no proposarà "cap iniciativa" per a la reforma en aquesta legislatura si no hi ha "un clima d'acord". "La Constitució ha estat, és i serà útil", ha manifestat. Així, encara que el govern va intentar en la passada legislatura una reforma limitada, el cap de l'executiu ha afirmat que aquest tema no és ara "una feina prioritària".

El president espanyol ha reafirmat que en els 30 anys de vigència de la Constitució "han estat probablement els 30 anys millors de la història d'Espanya", anys, "de llibertat, de democràcia, de progrés econòmic i social i de projecció d'Espanya al món". Per això ha volgut remarcar que la feina que s'ha de fer a partir d'ara s'ha d'encaminar perquè els propers anys "siguin encara millors" en progressos socials, en especial en igualtat, i per a què l'educació "aconsegueixi les quotes que Espanya mereix". L'Estat espanyol  ha dit,ha de seguir transmetent admiració en el món", igual que els 30 anys que han passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.