Política

Pujol envia a "fer punyetes" els fidels de CiU que no van a votar

L'expresident de la Generalitat critica els votants "mandrosos" i recorda que al 2006 a Artur Mas li van faltar "80.000 vots" de votants tradicionals de la federació

L'expresident de la Generalitat Jordi Pujol ha enviat avui a "fer punyetes" els votants tradicionals de CiU que es queden a casa el dia de les eleccions.

En el míting final de campanya de CiU, al pavelló d'Hospitalet Nord, davant unes 2.500 persones, Pujol ha criticat els votants "mandrosos" de la federació nacionalista que quan el veuen en persona no fan més que complimentar-lo però després no van a votar.

"Aneu a fer punyetes! Si se'ls veu d'una hora lluny...", els ha etzibat Pujol, que ha recordat que a les eleccions de 2006 a Artur Mas li van faltar els "80.000 vots" dels tradicionals i convençuts votants de CiU.

Després del discurs més aplaudit de la tarda, Pujol s'ha excusat i ha abandonat l'acte per assistir a un homenatge a l'exconseller Andreu Mas-Colell.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.