Política

UPiD veu Ciutadans com un "xiringuito polític"

El coordinador d'UPiD a Catalunya, Ángel Manuel Hernández, ha assegurat que Ciutadans s'està quedant en un '"xiringuito' polític". A menys de tres mesos per a les eleccions europees, el dirigent d'aquesta formació política s'ha mostrat molt crític amb el partit liderat per Albert Rivera. En una entrevista a l'ACN, ha assegurat que Ciutadans està "perdent força, afiliació i discurs". Així mateix, ha acusat Ciutadans "de fer un discurs cada vegada més localista i centrat només en l'àmbit de Catalunya amb unes qüestions determinades com els problemes lingüístics i poca cosa més".

El dirigent d'UPiD a Catalunya es mostra convençut que el seu partit aconseguirà més de 150.000 vots a Catalunya en les eleccions europees. El candidat d'UPiD a les europees, Francisco Sosa Wagner, va assegurar que la seva força política aconseguiria entre quatre i sis diputats en els comicis europeus i que superaria a Ciutadans.

Hernández ha presentat UPiD com "un partit constitucionalista que acabi amb el discurs i la presència i la imposició del nacionalisme com a única opció possible dels catalans".  Ha apuntat que la seva formació política "té vocació de partit nacional i no només de partit frontissa".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.