Política

Aznar es queixa a Cheney de la secessió de Kosovo

Política

L’expresident del govern espanyol i president de la Fundació per l’Anàlisi i els Estudis Socials (FAES), José María Aznar, es va entrevistar ahir amb el vicepresident nord-americà, Dick Cheney, a qui es va queixar de la independència de Kosovo. Segons Aznar, aquell procés ha servit de “precedent” per al que ha succeït amb Geòrgia i les seves tensions internes.


L’entrevista, de 30 minuts de durada, va tenir lloc en un hotel a la riba del llac de Como, a Cernobbio (Itàlia), on se celebra el Foro Ambrosetti, al qual els dos polítics assisteixen
 

Durant la trobada, Aznar i Cheney van aprofitar per “analitzar les relacions entre els Estats Units i Europa, i l’actualitat internacional, amb una especial atenció a la crisi entre Rússia i Geòrgia”. També van intercanviar opinions sobre el possible ingrés d’Ucraïna i Geòrgia a l’OTAN, i sobre la situació política a l’Iran.
 

Aznar va transmetre a Cheney “el seu total suport a l’ingrés d’Ucraïna i Geòrgia a l’Aliança Atlàntica” i va qualificar de dèbil la resposta de la comunitat internacional a la crisi política a la zona del Caucas.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.