Política

El PPC expedienta Nebrera per dir que l'accent d'Álvarez sembla un "acudit"

Política

El PP català ha decidit aquest dimarts obrir un expedient a la parlamentària dels populars catalans Montserrat Nebrera després que manifestés el passat dissabte en una tertúlia a la Cadena SER que "el problema" de la ministra de Foment, Magdalena Álvarez, "és que té un accent que sembla d'acudit i això és un problema de comunicació". "Alguna vegada he trucat a Cordoba i no els he acabat d'entendre", va dir Nebrera en referència a la ministra de Foment. "No entenc com Manuel Chaves es va treure del damunt aquesta cosa i la va posar al govern espanyol", va manifestar.

Nebrera ha aclarit que no volia insultar la ministra i que en criticava el to xulesc.

Dolors Montserrat
La portaveu parlamentària del PP de Catalunya, Dolors Montserrat, ha lamentat que Nebrera no hagi rectificat i s'hagi disculpat després d'haver faltat el respecte a molts andalusos. "El millor que pot fer és rectificar", ha remarcat. Montserrat ha lamentat que s'ha de valorar les persones per la seva gestió i eficàcia, i que "hi ha diferents formes per criticar" la titular de Foment, però no la que ha fet servir Nebrera.

Dolors Montserrat ha manifestat que ara la decisió està en mans del Comitè de Drets i Garanties del PPC, que és l'òrgan competent en la tramitació i resolució de l'esmentat expedient. L'expedient pot anar des d'una advertència a una expulsió del partit.

María Dolores de Cospedal"
La secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha assenyalat que "com sap tothom, el PP no està d'acord amb aquestes declaracions, no ens sentim representats cap de nosaltres i, per tant, s'ha obert un expedient a Montserrat Nebrera".

Això sí, la dirigent popular ha aprofitat per censurar el comportament de la ministra de Foment després de la situació que s'ha viscut aquests dies a l'aeroport de Madrid-Barajas, ja que, segons la seva opinió, "mai té responsabilitat en res" i "sempre tira pilotes fora" quan succeeix alguna cosa que competeix el seu departament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
política

El Govern veu vergonyós el cartell contra Maragall i se’n desvincula

barcelona
política

El 93% dels votants del 12-M repetiria el vot a les eleccions catalanes

barcelona
política

El Govern sol·licitarà l’amnistia també per als policies

barcelona
societat

La Caixa de Solidaritat va ajudar 135 persones el 2023, una desena més que l’any anterior

barcelona
política

25 de juliol: Ple del Parlament per aprovar el nou vot telemàtic

barcelona
judicial

Puigdemont, Alay i Boye es querellen contra el jutge Aguirre

barcelona
GUERRA A EUROPA

Orbán es reuneix amb Zelenski a Kíiv, per primer cop des de la invasió russa

BARCELONA

Junts abandona el govern per discrepàncies greus amb l’alcalde

lloret de mar
GUERRA A GAZA

Almenys vuit morts en nous atacs israelians a Khan Iunis, al sud de la Franja

BARCELONA