Política

El PP català creu que el PSC ha demostrat que "és més PSOE que mai"

Pressupostos Generals de l'Estat

La presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha assegurat aquest dilluns que "el PSC és més PSOE que mai" un cop aquest partit ha decidit votar a favor dels PGE. En un comunicat, Sánchez-Camacho ha assegurat que el PSC "s'ha tret la careta" i ha posat de manifest que permet que el Govern "passi per damunt dels interessos de Catalunya".

Segons el parer del PPC, els 25 diputats del PSC recolzaran uns comptes que no contemplen el nou model de finançament i que, a més, "produiran més atur i més crisi entre els catalans". "Zapatero ha demostrat que no té paraula, i això és el pitjor que pot fer un polític", ha afegit la dirigent popular, que ha dit que els incompliments del cap de l'Executiu "fan mal als polítics" i "generen desafecció".

D'altra banda, Sánchez-Camacho ha dit estar a l'espera de la reacció d'ERC i ICV, "que ja anunciaven durant els últims dies un replantejament del seu pacte de Govern", ha apuntat. "El tripartit bloqueja el progrés de Catalunya amb la seva passivitat davant la crisi, el fracàs de les seves polítiques o la seva indiferència cap a infraestructures com el Quart Cinturó", ha afegit Sánchez-Camacho, que ha reclamat un Govern "amb capacitat de decisió i de gestió, com va fer el PP quan exercia tasques de Govern".



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.