Política

Duran alerta que la "desafecció" també es produeix 'd'Espanya respecte a Catalunya'

CATALUNYA

El portaveu de CiU al Congrés, Josep Antoni Duran i Lleida, ha alertat aquest dijous que la "desafecció" de Catalunya vers Espanya que va posar de manifest el president de la Generalitat, José Montilla, en una conferència a Madrid, es produeix també en sentit invers, és a dir, "d'Espanya respecte a Catalunya", i per tant cal que un i altre país treballin per redreçar la situació.

El líder d'Unió ha assenyalat que un dels motius de la presència de CiU a les Corts ha de ser, precisament, el de "caminar cap al retrobament" i "des de la sensatesa i el sentit comú". Segons Duran, aquesta "desafecció" també es produeix entre la ciutadania i la classe política, i un dels elements que l'expliquen és el "dèficit democràtic" que es genera quan es produeix un "desfasament" entre els resultats electorals i la projecció que tenen als governs, és a dir, que 'les eleccions les guanyin uns, i governin uns altres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.