Política

Betancourt, en bon estat de salut

Colòmbia

Els metges francesos han donat bones notícies a Íngrid Betancourt. Els primers resultats de l'examen mèdic a què va ser sotmesa l'exostatge de les Forces Armades Revolucionàries de Colòmbia (FARC) després del seu alliberament són "tranquil·litzadors i satisfactoris". Malgrat tot, els metges li han recomanat descans absolut, ja que hi pot haver repercussions en la seva salut.

Un mal menor si es té en compte la imatge de l'única prova gràfica de vida que existia, fins ara, de l'excandidata a les presidencials colombianes. Una fotografia en què Betancourt apareixia molt prima i que va provocar que correguessin rumors que la seva mort era imminent. "Els metges m'han omplert de bones notícies. Tots aquests anys he tingut una sèrie d'inquietuds i avui només la felicitat total", va afirmar Betancourt.

L'equip mèdic francès de l'hospital Val-de-Grâce, a París, que ha atès Betancourt va afirmar ahir que l'exostatge haurà de passar noves proves complementàries i que "hi ha alguns punts en observació". Des del seu alliberament, l'excandidata colombiana ha dormit molt poc i ha multiplicat les seves compareixences públiques, les entrevistes i les conferències de premsa, sempre donant mostres d'energia


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.