Política

El jutge del cas Gürtel decreta llibertat sota fiança d'1,2 milions d'euros per a Pablo Crespo

L'exsecretari d'organització del PP gallec haurà de comparèixer dos cops per setmana al Tribunal Superior de Justícia de Madrid

El jutge instructor del cas Gürtel ha decretat llibertat sota fiança d'1,2 milions d'euros per a l'exsecretari d'organització del PP gallec Pablo Crespo, un dels principals imputats per la trama de presumpta corrupció.

Segons consta en la interlocutòria dictada pel jutge Antonio Pedreira, a més de pagar la fiança, Crespo, considerat "número dos" de la trama, tindrà l'obligació de comparèixer dos cops per setmana al Tribunal Superior de Justícia de Madrid i no podrà abandonar el territori de l'Estat. A més, el jutge li retira el passaport.

Crespo, que està acusat dels delictes de blanqueig de diner, frau fiscal, tràfic d'influències, suborn, falsedat en document públic, revelació de secrets i prevaricació, és un dels tres imputats en el cas Gürtel que encara és a la presó, juntament amb el líder de la trama, Francisco Correa, i amb el seu testaferro, Antoine Sánchez.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.