Política

Localitzat un segon cotxe amb explosius a Londres

A la una d'aquesta matinada Scotland Yard ha rebut una trucada telefònica alertant d'un cotxe sospitós

Londres ha viscut avui en estat d'alerta per un possible atemptat terrorista des que aquesta matinada s'ha localitzat un artefacte explosiu dins d'un cotxe al centre de Londres. Ja a la tarda, Scotland Yard ha informat de la localització d'un segon cotxe amb un altre artefacte explosiu.

El primer vehicle ha portat la policia britànica ha acordonar durant una bona estona una popular zona del centre de Londres, tancant els accessos a Haymarket, aprop de l'estació de Picadilly Circus, zona de cines i teatres londinencs. La localització ha estat possible gràcies a una trucada telefònica que informava de la presència d'un vehicle sospitós.

Un cop escorcollat, la policia ha trobat "un artefacte que podria haver explotat", i l'ha desactivat.

El Comando Antiterrorista de la Policia Metropolitana de Londres ja ha iniciat una investigació vinculada amb activitats terroristes.

Localitzat un segon cotxe
Hores més tard les investigacions han portat a la localització d'un segon vehicle sospitós a la zona de Park Lane, també al transitat centre de la capital britànica. Aquest segon vehicle havia estat retirat durant el matí de Haymarket, lloc on estava el primer vehicle, ja que es trobava aparcat il·legalment.

Aquest segon vehicle conté components similars als del primer, fet del que es dedueix que es tractaria d'un segon cotxe-bomba.




Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.