Política

El president d'Extremadura diu a Montilla que quan les desafeccions tenen preu són "interessos"

Vara ha afegit que els ciutadans estan preocupats per l'economia i demanen als polítics que treballin perquè "la prosperitat compartida pugui tornar a ser realitat"

El president de la Junta d'Extremadura, Guillermo Fernández Vara, ha dit al president del govern, José Montilla, que "les afeccions o desafeccions no poden tenir preu, perquè llavors ho deixen de ser per convertir-se en interessos". Vara ha volgut respondre d'aquesta manera les paraules de Montilla dient que "està en joc que la desafecció es converteixi en profunda frustració i pugui donar arguments als que volen la ruptura", durant la Comissió General de Comunitats Autònomes del Senat.

Vara ha afegit que els ciutadans estan preocupats per l'economia i demanen als polítics que treballin perquè "la prosperitat compartida pugui tornar a ser realitat" es digui "en euskera, català, gallec o castellà". Per aquest motiu Vara ha demanat arribar a "un nou pacte" que permeti a l'Estat "seguir vivint en pau".

Pel president de la Junta d'Extremadura "fa 35 anys en aquest país hi va haver molta gent que va renunciar a coses que per ells eren importants, alguns al marxisme, altres van guardar els seus desigs de república, altres van aparcar les seves nostàlgies i altres van renunciar a la independència", ha dit. "Tot això es va guardar a un calaix i s'ha tancat amb clau i tant de bo que la clau s'hagués llançat al mar", ha reivindicat.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.