Política

Montilla dóna a conèixer el model d'immersió lingüística al primer ministre escocès

El president de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, ha mantingut aquest dilluns una reunió amb el primer ministre d'Escòcia, Alex Salmond, al Palau de la Generalitat a la que també hi ha assistit el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira i la secretària d'Afers Exteriors, Roser Clavell. Segons ha declarat Montilla un cop acabada la reunió, durant la trobada s'ha exposat al polític escocès la convivència lingüística catalana i el sistema d'immersió que s'aplica a l'escola, un model escolar que la setmana passada va ser avalat pel Consell d'Europa.

Així mateix, els dos mandataris han acordat compartir informació i propostes en relació a temes de recerca i energies renovables. El primer ministre escocès ha proposat la implicació de Catalunya i d'empreses catalanes en la convocatòria del Premi Saltire dedicat a la recerca en energies renovables d'origen marí. altres temes que s'han tract6a durant la reunió han estat la promoció i difusió del patrimoni històric, cultural i arquitectònic, amb atenció especial a l'obra de Gaudí



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.