Política

Tremosa recorda que es pot votar en blanc

El candidat de CiU a les eleccions europees anima als ciutadans a votar per "demostrar que Catalunya és una nació europea" i subratlla que molta gent va morir perquè els ciutadans puguin votar avui

El candidat de CiU a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha avisat aquest diumenge que una baixa participació degrada la democràcia, i ha animat als ciutadans a votar per "demostrar que Catalunya és una nació europea".

Ho ha dit després d'anar a les urnes a l'Escola Vedruna Gràcia de Barcelona, acompanyat de la seva dona i també dels seus tres fills, per anar acostumant-los a votar, ha dit. Ha subratllat que anar a votar és una "mostra de confiança en el sistema de llibertats", i que també es pot votar en blanc.

Ha recordat que fa no molt, molta gent va anar a la presó, va patir tortures i va morir perquè els ciutadans puguin avui votar. Ha remarcat que en la campanya s'ha dedicat a donar arguments que justifiquen el vot en unes europees, i ha dit que el dia acompanya, perquè es pot votar aviat i després anar a la platja. Tremosa ha explicat que avui vota per primera vegada un nebot seu que just ahir va complir 18 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.