Política

Dolors Montserrat evita opìnar sobre la continuïtat de Daniel Sirera, però li aconsella que no porti l'AVUI als tribunals

La portaveu del PP al Parlament diu que no li correspon a ella decidir si el president del grup ha de continuar fins al final de la legislatura

La portaveu parlamentària del PP de Catalunya, Dolors Montserrat, ha eludit pronunciar-se sobre la continuïtat de Daniel Sirera com a president del grup al Parlament i ha aconsellat al diputat que no vagi als tribunals per la difusió d'una fotografia d'un missatge de mòbil a l'AVUI en què deia que el seu partit era "una merda".


Dolors Montserrat ha declarat que a ella no li toca pronunciar-se "personalment" sobre la continuïtat de Sirera com a president del grup parlamentari fins al final de la legislatura. Ha destacat que es tracta d'una "persona treballadora" i que és precisament la tasca diària la que es valora en el seu partit. No obstant, Montserrat ha ratificat les seves declaracions de la setmana passada després que transcendís el tema del missatge de mòbil en què va afirmar que "si de mi depengués i m'hagués passat a mi personalment, jo seria conseqüent i dimitiria".

Dolors Montserrat ha afirmat que dóna suport a la reacció del president del grup d'ICV al Parlament, Jaume Bosch, que ha descartat prendre cap mesura després que va sortir publicada una fotografia en un altre diari, en la qual es podia llegir un missatge del conseller d'Interior, Joan Saura, que titllava de "tostón" el discurs del president José Montilla en el debat de política general. Sirera va reiterar dilluns passat el propòsit de portar l'AVUI als tribunals per la via civil i penal.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.