Política

Una diputada del PP troba "insultant" pel PNB la ponència que San Gil considera tova

La ponència que no li semblava prou contundent a la presidenta dels populars bascos, María San Gil, ha sigut qualificada "d'insultant" amb el PNB per la diputada del PP Beatriz Rodríguez-Salmones, portaveu del seu partit en la comissió de Defensa del Congrés.

A Rodríguez-Salmones, diputada díscola que ja es va desmarcar del seu grup quan els populars van voler tombar el cànon antipirateria a Internet, hi ha "moltes coses" que no li agraden en la ponència que els dirigents del seu partit portaran al congrés que celebren el mes que ve. El pitjor, per a la diputada, és que "demonitzar" el Partit Nacionalista Basc (PNB) i obvia que és "un partit democràtic", al qual s'acusa de "no col·laborar" en la derrota d'ETA, de mantenir una actitud "obstruccionista" i d'haver encomanat aquesta actitud altres nacionalismes.

"És clar que jo no sóc basca [Rodríguez-Salmones és madrilenya], però no puc subscriure una desqualificació tan brutal del PNB, no ho puc fer, no tinc cap raó per fer-ho, i crec que no s'ha de fer", argumenta. "No dic ni tan sols que ens hàgim d'entendre amb ells, però per descomptat sí que els hem de respectar", afegeix.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.