Política

L'alcalde de Boadilla dimiteix al segon intent

El secretari general del PP a Madrid, Francisco Granados, ha anunciat aquest dilluns al vespre que, finalment, l'alcalde de Boadilla del Monte, Arturo González Panero, dimitirà aquest dimarts, i la seva número dos, María Jesús Díaz, farà el mateix.

Granados s'ha reunit aquesta tarda amb els regidors del PP a Boadilla, que han acceptat la renúncia de Panero després que al matí el mateix alcalde hagi posat el seu càrrec a disposició del partit i que després se n'hagi desdit després de parlar amb el jutge Baltasar Garzón en la investigació del caso sobre la suposada trama delictiva d'empresaris vinculats al PP que feien  negocis en diverses ciutats governades pels populars.

De la reunió n'ha sortit també la noticia de la dimissió de la número dos de l'Ajuntament de Boadilla, María Jesús Díaz, que havia de ser la substituta de Panero però que s'ha trobat amb el rebuig de diversos regidors.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.