Política

Rajoy assegura que el PP no renunciarà als seus principis i reivindica el diàleg amb els nacionalistes

El líder del PP i candidat a la reelecció, Mariano Rajoy, ha assegurat en el seu discurs en l'acte de proclamació de candidats del XVI Congrés del PP que el partit no renunciarà a cap dels seus princips però que "ha de canviar per defensar millor" les seves idees, per arribar a més gent, per ser més propers, més comprensibles i més eficaços.

Rajoy ha assenyalat que el PP farà les mateixes coses però millor. "No podem modificar els nostres valors perquè són els que recull l'article primer de la Constitució: llibertat, justícia, igualtat i pluralisme polític", ha afegit.

No obstant ha reivindicat el diàleg amb els nacionalistes en tots aquells assumptes que no són principis irrenunciables per al PP. En aquest sentit s'ha preguntat: Hem de renunciar a acords amb ells, per exemple, per combatre els efectes de la crisi econòmica?

El líder del PP, que ha demanat el recolzament a la seva candidatura perquè es compromet a garantir la unitat i perquè té la convicció de que guanyaran les properes eleccions, ha assegurat que no prescindirà de ningú "perquè no sobra ningú" i que integrarà a tot aquell que tingui alguna cosa positiva a aportar en la tasca comú. "No rebutjarem ni a un dels nostres militants i treballarem per incorporar més talent i més militants", ha afirmat.

Comencen les votacions
Les votacions per reelegir Mariano Rajoy com a president del partit han començat a les 20:15 hores i els 3.025 compromisaris tenen un a hora per exercir el seu vot secret, en les urnes disposades en 30 meses electorals.

Hauran de depositar dues paperetes, una per escollir els membres del Comitè Executiu del partit i una altra per escollir els vocals de la seva Junta Directiva Nacional.

Com que només s'ha presentat la candidatura de Rajoy, l'única incògnita de la votació és saber per quants vots serà designat i si hi haurà paperetes en blanc. 


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.