Política

Zelaya llança un nou ultimàtum a Micheletti

El president expulsat d'Hondures insta al govern 'de facto' a lliurar el poder

El president expulsat d'Hondures, Manuel Zelaya, ha llançat des de Nicaragua un "ultimàtum" al govern de facto presidit per Roberto Micheletti, instant-lo a lliurar el poder aquesta setmana.

"Adrecem un ultimàtum al règim autor del cop d'estat" per a que "respecti les resolucions de les organitzacions internacionals i restableixi d'immediat al president legal"

Manuel Zelaya, ha arribat aquest dilluns a Nicaragua por cinquena vegada des que va ser derrocat el passat 28 de juny i per primera vegada des de l'inici del procés de mediació a càrrec d'Óscar Arias, president de costa Rica.

Zelaya ha arribat a Managua procedent de Washington, on ha mantingut reunions amb el secretari general de l'OEA, José Miguel Insulza, i dos funcionaris d'alt rang del Departament d'Estat i de la Casa Blanca, segons han indicat portaveus de l'ambaixada d'Hondures a Managua.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.