Política

El judici de l'11-M, vist per a sentència

El judici del 11-M, que finalitza avui, s'ha allargat durant 4 mesos i 17 dies en jornades que han constituït un total de 57 sessions. La durada total ha estat de 310 hores, que han estat enregistrades en 22 DVDs. La sentència del judici no es coneixerà fins a l'octubre.

Durant la fase testifical han comparegut 309 persones després que les diferents parts renunciessin a més del 25 per cent dels testimonis previstos. La gran majoria d'ells pertanyen a les Forces de Seguretat de l'Estat (policies i guàrdies civils). Com a testimonis protegits van comparèixer 24 persones i quatre presos relacionats amb moviments integristes van declarar a través de videoconferència des de París, Versalles, Brussel·les i Milà.

Pel que fa als pèrits, 71 van acudir davant del tribunal per exposar els seus informes. Tots ells són policies llevat de 16 forenses i 13 particulars, sis d'ells protegits.

Al llarg de les sessions del judici s'han visionat diferents vídeos, fotografies i documents del sumari així com exposicions de power point; també s'han emès enregistraments d'àudio realitzats a alguns dels acusats.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.