Política

L'exregidora de Barcelona Maravillas Rojo, nova secretària general d'Ocupació

Nomenament

L'actual responsable d'Innovació i exregidora de l'Ajuntament de Barcelona Maravillas Rojo Torrecilla serà la nova secretària general d'Ocupació, en substitució d'Antonio González.

Segons han confirmat a Efe fonts governamentals, el ministre de Treball i Immigració, Celestino Corbacho, va comunicar ahir aquesta decisió a Antonio González, que serà previsiblement cessat del seu càrrec demà en el Consell de Ministres.

Maravillas Rojo és llicenciada en Ciències Polítiques i Comercials per la Universitat de Barcelona i porta més de vint-i-cinc anys dedicada a dissenyar polítiques actives d'ocupació.

Actual presidenta de Barcelona Activa, l'Agència de Desenvolupament Local de l'Ajuntament de la Ciutat Comtal, Rojo va ser directora de l'INEM (Institut Nacional d'Ocupació) de Barcelona del 1991 al 1995, any en què va ser elegida regidora de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament, on va entrar de la mà de Pasqual Maragall.

El 1999 va ser nomenada regidora de Promoció Econòmica, Ocupació, Turisme i Comerç i al juny del 2003, regidora d'Ocupació i Innovació. Després de les passades eleccions municipals de maig del 2007 va deixar de ser regidora i va assumir el seu actual càrrec de comissionada d'Innovació, iniciativa emprenedora i investigació.

Rojo substituirà en el càrrec Antonio González, qui es va incorporar a l'abril del 2004 al Gabinet del ministre de Treball i Afers Socials, Jesús Caldera, com a assessor executiu d'Ocupació.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.