Política

Laporta acusa els polítics de crear un vedat privat

El president del FC Barcelona reitera que encara no ha pres una decisió definitiva sobre el seu salt a la política

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, va carregar ahir amb duresa contra els polítics “de totes les forces parlamentàries, alguns de coneguts i altres que no tinc el plaer de conèixer” que han “qüestionat, menyspreat i menystingut les meves llibertats”. “Em sobta que alguns d’aquests polítics demòcrates hagin reaccionat agressivament amb motiu de la posada en marxa del meu web”, afirma Laporta en un article que hi va penjar ahir.

“Em temo –afegeix Laporta– que aquestes actituds, encaminades a fer de la política el seu vedat privat de caça, són un més dels motius pels quals la gent valora tan poc un bon grapat dels seus polítics”. I rebla: “Aquestes reaccions fan que m’estigui plantejant amb més força fer el pas a la política. [...] I si me’n sento capaç, [...], i si constato que hi ha una voluntat, tant col·lectiva com individual, decidida a votar un partit que promogui un Estat propi per a Catalunya, cap d’aquests polítics que han reaccionat amb un nerviosisme impropi i amb molt poca traça aturarà la meva decisió”.

El dirigent blaugrana, que reitera que encara no ha pres una decisió definitiva, acaba recomanant “tranquil·litat i bons aliments a aquests polítics que han mostrat els seus temors públicament”.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.