Política

Alfred Bosch manté l'oferiment a Ridao perquè s'incorpori a la candidatura

El nou cap de llista d'ERC afirma que a Madrid defensarà “la llibertat nacional i la justícia social”

Alfred Bosch ha reiterat l'oferiment a Joan Ridao, fins avui rival per encapçalar ERC a Madrid, perquè “s'incorpori o, com a mínim, ajudi” a la candidatura que ha estat avalada per la militància del partit. En la seva primera compareixença després de ser escollit amb el 65% dels vots, Bosch ha tingut paraules d'agraïment per a l'encara diputat a Madrid, i ha assegurat que la feina que han fet els tres representants d'ERC al Congrés dels Diputats serà la “base” del treball que a partir d'ara liderarà Alfred Bosch. Segons ha afirmat, les dues màximes del nou candidat republicà seran la lluita per “la llibertat nacional” i per “la justícia social”.

Alfred Bosch ha apel·lat als militants que, per ell, avui han estat els veritables “protagonistes” de la jornada. A tots ells els ha promès que Esquerra serà un partit “útil” a Madrid i que, des del Congrés dels Diputats, treballaran “amb la veu i les mans lliures” per vigilar qualsevol decisió que pugui afectar el país. “No votarem res que vagi contra Catalunya. Ens plantarem davant dels abusos i defensarem amb claredat i amb respecte el nostre somni, una Catalunya lliure i justa”, ha destacat.

Durant el primer discurs com a candidat d'ERC a les properes eleccions generals, Bosch ha citat les retallades i els atacs a la llengua i la cultura catalana, com una de les prioritats contra les que s'oposarà el partit. L'escriptor i historiador ha promès que treballarà “incansablement” per defensar el futur de Catalunya “com a poble”, i ha destacat que els objectius d'Esquerra són, tant la recerca de la “llibertat nacional” com de la “justícia social”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.