Política

Laia Bonet se suma a Sampere i també abandona la direcció del PSC

La diputada del PSC anuncia també que no acceptarà entrar de diputada si es dóna la situació

La socialista avança a les xarxes socials que hagués votat ‘si' avui en el Parlament de Catalunya

La diputada del PSC Laia Bonet ha anunciat a través del seu blog, com minuts abans havia fet Rocío García-Sampere, que abandona l'executiva del PSC. A més, segons ha avançat a través de les xarxes socials Bonet, tampoc ocuparà cap escó si Joan Ignasi Elena és expulsat aquest dijous en la votació i el partit l'hi ofereix. “Hauria votat ‘sí'. Acceptava l'abstenció. Deixo l'executiva i no ocuparé cap escó”, ha tuitejat.

Bonet lamenta que “entre mantenir la unitat del grup parlamentari al Parlament o la del grup socialista al Congrés, s'hagi optat per la segona”, i considera que cal donar suport “a totes les iniciatives parlamentàries que permetin explicar i escoltar arguments i propostes polítiques. I obligar al president espanyol Mariano Rajoy a argumentar la seva negativa”.

Per tot això, la diputada socialista indica també que es planteja la candidatura a les primàries obertes de Barcelona, tot i que la diputada ja l'ha presentat. Segons Bonet, “el PSC viu un moment molt crític. Em reafirmo en la gran oportunitat de regeneració política que les primàries obertes de Barcelona suposen per aconseguir un triple objectiu: canviar el PSC, renovar l'esquerra i la política progressista i construir una alternativa al govern conservador de Barcelona”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia