Política

Denuncien atacs reiterats al govern de Llavaneres

Des que es va produir la moció de censura, l'alcalde i tres regidors s'han trobat vuit cops les rodes punxades

Els denunciants asseguren que no tenen idea de qui hi ha al darrere d'aquestes accions, però expliquen que la majoria de casos s'han concentrat a partir de la moció de censura que va tenir lloc el mes de març passat. Fins a vuit denúncies acumulen l'alcalde, Juan Manuel Garcia (CiU), i els tres regidors del govern, Josep Rubal (Gent de Llavaneres), Josep Ruiz (SOS Llavaneres) i Joan Mora (ERC), perquè els havien rebentat les rodes del cotxe o de la moto. A l'alcalde, li va passar amb el cotxe aparcat a la porta de casa però en el cas d'altres regidors els atacs s'han produït en aparcaments públics al centre del poble i a l'estació. “Semblen pràctiques mafioses que recorden l'època franquista, però no ens espantaran ni ens faran canviar la nostra gestió”, afirma l'alcalde. Els denunciants s'han posat en contacte amb els Mossos d'Esquadra, que portaran a terme la investigació conjuntament amb la policia local. “Si enxampem qui ho fa presentarem una querella criminal”, assegura l'alcalde.

Més enllà dels casos que han viscut personalment, els membres del govern també van explicar que un treballador municipal que havia denunciat l'exalcalde Bernat Graupera també s'ha trobat amb les rodes punxades a Llavaneres i a Barcelona. En espera que es resolguin les investigacions que permetin esbrinar qui és el responsable, els regidors han decidit fer un fons comú per afrontar possibles despeses de les reparacions de les rodes, ja que fins ara s'ho ha pagat cadascú de la seva butxaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia