Política

Vista prèvia al judici contra un edil per la publicació d'un acudit

La querella que la Junta d'Extremadura va presentar contra el regidor de Torredembarra Lluís Suñé per haver publicat en el seu blog un acudit en què ironitzava sobre l'apadrinament de nens extremenys acabarà finalment en judici. En la vista preliminar celebrada ahir al jutjat penal número 3 de Tarragona, la defensa va rebutjar acceptar la petició de pena que fa ara la Junta d'Extremadura, que demana dotze mesos de multa per un presumpte delicte d'ultratge als símbols de la nació espanyola i les seves comunitats. El jutge, per tant, ha citat les parts al judici, que tindrà lloc el 17 de febrer al mateix jutjat, i en el qual la defensa de Suñé ha sol·licitat que compareguin tant l'actual president d'Extremadura, José Antonio Monago, com el seu predecessor, Guillermo Sánchez Vara.

Precisament, Suñé va anunciar ahir que, si acaba sent absolt dels càrrecs, presentarà una querella contra Monago i Sánchez Vara pels danys que el procés li ha causat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia