Política

El PSOE eradicarà el pla hidrològic

La candidata del PSC pel
20-D, Carme Chacón, en el míting que va fer ahir a Tarragona, va aprofitar per presentar la papereta socialista com la garantia de portar a terme projectes com el BCN World i de frenar-ne d'altres com el Plan Hidrológico Nacional que impulsa Mariano Rajoy i que també vol tirar endavant C's. Envoltada d'uns cinc-cents tarragonins, Chacón va clamar: “No hi haurà pla hidrològic amb Pedro Sánchez i els socialistes governant a Espanya.” Acompanyada pel president valencià, Ximo Puig, la candidata va presentar el PSC com el garant de projectes com ara els Jocs del Mediterrani, el corredor mediterrani i el finançament que hi hauria d'anar associat. A més, Chacón va voler fer del PSC el defensor d'un projecte que fins i tot a dins del seu partit va ser polèmic. La socialista va reiterar la defensa del projecte BCN World a Salou, i també va aprofitar per posar en dubte que CDC i ERC el desenvolupin. “Avui, CDC, ERC i Artur Mas diuen que estan disposats a agenollar-se davant la CUP i renunciar al complex. Prou d'empobrir el país!”, va exclamar.

D'altra banda, Chacón va haver de demanar perdó públicament per haver mostrat en un míting de divendres una piulada del candidat de Ciutadans, Albert Rivera, i que ha resultat que no havia escrit ell. Tot i això, li va exigir que es disculpi davant les dones per haver proposat eliminar l'agreujant de violència de gènere.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia