Política

Puigdemont: “Crec que puc conciliar bé l'anar i venir de Girona”

El president parla de com afecta el seu nou càrrec en l'àmbit familiar en la conversa que El Punt Avui TV emet aquest dissabte (22.15h) i diumenge (18h)

Aquesta nit a les 22.15h El Punt Avui Televisió emet una conversa entre el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i l'anterior president, Artur Mas, enregistrada dimecres.

Com afecta el nou càrrec en l'àmbit familiar del nou president? Carles Puigdemont ha decidit residir a Girona i desplaçar-se cada dia a Barcelona o a on calgui de Catalunya. Confia que el mandat serà de 18 mesos i no vol trasbalsar la vida familiar. “On està escrit que el president d'un país hagi de viure obligatòriament a Barcelona?”, es pregunta. “La meva família no té per què pagar les conseqüències de la meva decisió. Crec que puc conciliar bé l'anar i venir, diu Puigdemont.

La conversa es podrà veure aquest dissabte a les 22.15 hores i aquest diumenge a les 18 hores a El Punt Avui TV. Es publicarà en El Punt Avui de diumenge i també es podrà visionar al web .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.