Punt divers

El bomber supervivent de l'incendi d'Horta rebrà la Medalla Francesc Macià al mèrit laboral

Cinc lleidatans, entre ells el bomber supervivent de l'incendi d'Horta de Sant Joan (Terra Alta), Josep Pallàs, rebran la Medalla Francesc Macià al mèrit laboral. La Generalitat ha acordat concedir aquesta medalla a 23 persones i deu empreses i entitats catalanes que s'han distingit per la dedicació, la constància i la iniciativa en el treball així com per la seva dedicació a la societat. Els guardonats de la demarcació de Lleida, a banda de Pallàs (1972), són l'arqueòleg Joan Ramon González (1954), el president del Grup Sorigué, Julio Sorigué (1933), la dissenyadora de teixits aragonesa resident a Lleida, Josefa Sanvisén (1943) i el fundador i director dels supermercats Condis, Ramon Condal (1938).

El delegat del Govern a Lleida, Miquel Pueyo, i el secretari general del departament de Treball, Antoni Fernández, han ofert aquest dijous al matí una recepció als guardonats amb les medalles President Macià de les comarques de Lleida. A l'acte també hi ha estat present la directora dels Serveis Territorials del Departament de Treball a Lleida, Pilar Nadal i l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.Pueyo ha recordat que les plaques i medalles al treball President Macià volen recompensar tant a treballadors com a empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l'economia catalana. Aquests guardons també són un reconeixement als treballadors i empresaris que s'han distingit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l'ordre laboral.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.