Punt divers

Catalunya Música i iCat fm es poden escoltar per la TDT a Girona, Tarragona i Lleida

Catalunya Música i iCat fm ja es poden escoltar per la TDT a les ciutats de Girona, Tarragona i Lleida, i a les poblacions més properes a través de les emissions de Televisió Digital Terrestre (TDT) de TV3. D'aquesta manera les emissions d'aquests dos canals augmenten considerablement la cobertura gràcies a l'ampliació del senyal als centres de Rocacorba, Alpicat i la Mussara. Fins ara, Catalunya Música i iCat fm només es podien sentir per la TDT a l'àrea metropolitana de Barcelona i al Maresme, segons recorda un comunicat de les emissores. D'altra banda, iCat fm en TDT inclou també diverses ofertes interactives.

Concreten que per poder escoltar aquestes dues emissores a les ciutats de Girona, Lleida i Tarragona i rodalies a través de la TDT i amb qualitat digital caldrà, en alguns casos, resintonitzar el receptor de TDT seguint les instruccions de l'aparell.La TDT permet emetre a través d'un multiplexor o freqüència fins a quatre canals de televisió amb qualitat digital. Actualment, Televisió de Catalunya té dos multiplexors. Catalunya Música i iCat fm es poden escoltar des del segon multiplexor, per on s'emet el canal d'alta definició en proves de TV3, el 3/24, Canal 9 i IB3.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.