Punt divers

El 84% dels empresaris s'inclinen per la dimissió de Díaz Ferrán, segons una enquesta

Una enquesta realitzada entre 3.000 empresaris i executius del sector industrial mostra que el lideratge i la representativitat del president de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE) està més qüestionat que mai entre el teixit productiu de l'Estat. Un 84% dels participants a l'enquesta s'inclinen per la dimissió del president de la patronal, que està immers en problemes empresarials de gravetat. L'enquesta va ser realitzada per Interempresas.net el mes de febrer, abans de la intervenció de la dissolució d'Assegurances Mercurio per part del Ministeri d'Economia i Finances.

L'enquesta també preguntava als empresaris si creien que l'economia de l'Estat havia tocat fons, i només el 22% consideren que la situació no pot empitjorat, és a dir, que el 78% creuen que l'economia encara pot anar a pitjor. El 83% dels executius asseguren que no veuen elements positius en el retard de l'edat de jubilació, mentre que només el 17% està a favor de la mesura.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.