Punt divers

Una nena i el seu pare, ferits en caure al caiac en què navegaven una pedra llançada des d'un penya-segat

Els fets han succeït cap a les 14.05h al penya-segat de Puig Castellar, a l'altura de Llançà

Una nena de deu anys ha quedat ferida greu i el seu pare ha patit lesions a la cama en caure'ls a sobre una pedra de grans dimensions llançada per uns desconeguts des de dalt d'un penya-segat i que els ha tocat mentre navegaven amb un caiac a la costa de Llançà (Alt Empordà).

Segons que han informat els Mossos d'Esquadra, els fets han succeït cap a les 14.05h, quan el pare i la seva filla passaven amb el seu caiac per la costa del mar, per sota del penya-segat de Puig Castellar, a l'altura de Llançà, i els ha caigut a sobre una pedra de grans dimensions.

El pare ha estat traslladat a l'Hospital de Figueres, on ha estat intervingut quirúrgicament d'una ferida en una cama, mentre que la seva filla de deu anys ha hagut de ser traslladada amb helicòpter fins a l'Hospital de Sant Pau de Barcelona, ja que pateix un traumatisme cranioencefàlic.

Un testimoni ha vist un pare i dos fills llançant pedres
Un testimoni els ha explicat als Mossos d'Esquadra que ha vist com un pare i els seus dos fills, un nen de 15 anys i una nena de 12, havien estat llançant pedres de grans dimensions des de dalt del penya-segat fins a l'aigua.

Sembla que una de les pedres ha impactat al caiac, l'ha partit per la meitat i ha ferit la nena de deu anys i el pare.

Els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Llançà han iniciat llavors una recerca a la zona per intentar localitzar els suposats autors del llançament de pedres, però no els han pogut trobar.

Davant aquesta situació, els Mossos han demanat la col·laboració ciutadana per intentar localitzar el pare i els seus dos fills.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.